SOM RIU, per gaudir i treballar amb ADN

SOM RIU és un establiment d’ activitats turístiques i serveis pel desenvolupament de projectes en àrees de muntanya que neix l’estiu del 2016,  al PK 280 de la N-260 (eix transpirinenc), a Sort, i és fruit de la trajectòria personal i professional de persones apassionades per la comarca del Pallars Sobirà que portem la cultura pirinenca al nostre ADN,  des de moltes generacions endarrera.

Progressivament SOM RIU ha anat teixint aliances amb altres establiments, professionals i agents del territori per tal de desenvolupar tot tipus de projectes amb una mirada transversal, cohesionada i sostenible.

Així doncs, en l’actualitat, oferim:

RUTES I VISITES GUIADES PEL PIRINEU  a peu i en 4×4, de temàtiques variades, culturals, naturals i locals, per a tot l’any, que tenen com a fil conductor la història d’aquest territori:

Exclusives, a partir de 2 persones, podeu gaudir de tot un ventall de rutes i visites guiades per parcs naturals, pobles i equipaments culturals, sovint combinades amb l’excel·lent gastronomia de la zona, amb un guia i vehicle privats.

Familiars, estem adherits a la marca “Pirineus Noguera Pallaresa, Natura i Muntanya en família” amb algunes activitats especialment adreçades a famílies amb infants de fins a 12 anys.

Per a grups. Com a bons coneixedors de l’Alt Pirineu, a més de les activitats que trobareu a la nostra web, realitzem programes a mida per a grups i els coordinem.

CONSULTORIA I ASSESSORAMENT PEL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES

Amb la suma del nostre coneixement del territori, la nostra trajectòria professional en el sector del turisme, la indústria i altres serveis, i la col·laboració amb altres tècnics i professionals de d’altres sectors, vos oferim també:

Gestió de projectes de turisme sostenible

Gestió de projectes de desenvolupament d’àrees de muntanya

Organització d’esdeveniments i activitats

Suport a rodatges cinematogràfics i publicitaris

Edició de mapes turístics i material publicitari

Fins aviat!