Turisme

Som consultoria turística. Ens dediquem al turisme, al Pallars Sobirà, perquè un dia, fa décades, contemplant una competició a La Noguera Pallaresa, un dels millors rius turístics d’Europa, vam decidir formar-nos professionalment per a donar a conéixer el Pallars Sobirà al món.

Amb la vocació i amor per la nostra terra, i la dels nostres avant-passats, hem fet de la recerca, investigació, creació i promoció de producte turístic del Pallars Sobirà la nostra professió, la nostra afició i la nostra vida fins a crear Som Riu per compartir la nostra experiència amb totes aquelles persones que vulguin gaudir de la comarca, armonitzant territori i turisme, amb la finalitat d’assolir la màxima satisfacció dels clients i de la població que els rep.

El coneixement del territori, dels mercats emissors del turisme i de les tendències mundials ens permet oferir el nostre servei d’assessorament i acompanyament en la creació i comercialització de productes turístics, organització d’activitats i esdeveniments.

Recerca i investigaciò

port de gireta

Fem recerca i investigaciò

Urbanisme

Som assessors urbanístics. Per nosaltres l’urbanisme és un sector lligat al territori i al turisme.

El terme «urbanisme» deriva del neologisme «urbanització» introduït per Ildefons Cerdà per designar una nova disciplina que tindria per objecte l’organització i regulació dels edificis i la seva agrupació per procurar el benestar de la població (resident o forastera) que habita o es troba ocasionalment en la ciutat.

Nosaltres afegiríem que aquest objectiu es pot fer extensible més enllà de la ciutat i s’assoleix mitjançant un desenvolupament urbanístic sostenible i integrat en l’entorn, i amb aquesta filosofia oferim els nostres serveis d’assessorament i desenvolupament de projectes arquitectònics i urbanístics.

papallones

Decoració

Som decoradors d’espais amb especial sensibilitat per la utilització del reciclatge armonitzant materials i colors amb originalitat.

Amb decoració una imatge val més que mil paraules per la qual cosa al nostre establiment trobareu una petita mostra dels nostres treballs: mobles realitzats amb porticons reciclats, marcs per a fotografies, miralls amb missatges, expositors realitzats amb material de deriva del riu, quadres d’imatges antigues i de natura, artesania…

Esdeveniments

Som organitzadors d’esdeveniments esportius i  culturals per a la qual cosa oferim els nostres serveis de planificació i execució: desenvolupament de programes, pressupostos, recerca de finançament, recursos humans, disseny de la imatge i material publicitari, màrketing i accions de promoció.

Mapes

Visit Sort Mapa

Som productors de mapes turístics. No podem perdre el Nord! El mapa és l’eina bàsica per no fer-ho i qualsevol activitat turística comença per un mapa, i qualsevol destinació, activitat, esdeveniment turístics, existeixen si estan al mapa per això oferim el nostre servei de realització de mapes turístics, disseny i comercialització d’un recurs turístic, un municipi, una comarca o un territori…geogràfics o temàtics…i en diferents idiomes.

Comunicació

Som comunicadors, de la nostra passió, el Pallars, el Pirineu, Catalunya…Col·laborem en la redacció i comercialització de la revista Pànxing Pirineus, una finestra per difondre la nostra oferta arreu dels països catalans que desde Som Riu, posem al servei de tothom que vulgui difondre l’oferta turística de les comarques de l’Alt Pirineu.