Amb la vocació i l’amor per la nostra terra, el Pallars Sobirà, hem fet de la recerca, la investigació, les activitats turístiques i la promoció del Pallars Sobirà la nostra afició i la nostra professió fins a crear Som Riu per compartir la nostra experiència i coneixement amb totes aquelles persones que vulguin gaudir de la comarca o treballar per ella, armonitzant territori i turisme, cooperant amb tècnics i professionals de diversos sectors amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament sostenible de la nostra comarca i el Pirineu en general.

Projectes de turisme sostenible

El coneixement del territori i la nostra experiència i formació contínua en l’àmbit del turisme ens permeten oferir el nostre servei d’assessorament i acompanyament en la creació i comercialització de productes turístics, tant pel sector públic com privat. Teniu una idea? Plegats trobarem com la podem materialitzar!

Projectes de desenvolupament d'àrees de muntanya

Més enllà del sector turístic, que té un pes molt important a la nostra comarca i molt superior a la mitja de Catalunya, ens preocupa el progrés sostenible i equilibrat de les comarques de muntanya per la qual cosa també treballem  amb professionals de d’altres sectors per coordinar i tirar endavant projectes de desenvolupament d’àrees de muntanya en el seu conjunt.

Projectes urbanístics

El terme «urbanisme» deriva del neologisme «urbanització» introduït per Ildefons Cerdà per designar una nova disciplina que tindria per objecte l’organització i regulació dels edificis i la seva agrupació per procurar el benestar de la població (resident o forastera) que habita o es troba ocasionalment en la ciutat.

Nosaltres afegiríem que aquest objectiu es pot fer extensible més enllà de la ciutat i s’assoleix mitjançant un desenvolupament urbanístic sostenible i integrat en l’entorn, i amb aquesta filosofia oferim els nostres serveis d’assessorament i desenvolupament de projectes arquitectònics i urbanístics.

papallones

Organització d'esdeveniments

La nostra experiència i la col·laboració contínua amb diversos professionals del sector ens permet oferir els nostres serveis per a l’organització de qualsevol tipus d’esdeveniment cultural o esportiu: disseny del projecte, programes, pressupostos, recerca de finançament, organització dels recursos humans, disseny de la imatge i material publicitari, màrketing i accions de promoció.

Edició de mapes turístics

No podem perdre el Nord! El mapa és l’eina bàsica per no fer-ho i qualsevol activitat turística comença per un mapa, i qualsevol destinació, activitat, esdeveniment turístics, existeixen si estan al mapa per això oferim el nostre servei de realització de mapes turístics, d’un recurs turístic, un municipi, una comarca o un territori…geogràfics o temàtics…i en diferents idiomes, tant pel que fa al disseny com a la seva comercialització.

Suport i assessorament a rodatges

El Pallars Sobirà ofereix uns escenaris espectaculars per als rodatges d’exteriors, com s’ha vist en algunes sèries com Les Veus del Pamano i Gran Nord. Es tracta d’un territori molt extens, horitzontalment i verticalment, i gestionat per diferents agents, públics i privats. Des del nostre coneixement del territori i la nostra experiència i col·laboració en alguns rodatges, oferim el nostre servei d’acompanyament i assessorament, a localitzadors i productores, per a posar-vos més fàcil la vostra tasca dins aquest extens i vertical territori que disposa d’una gran varietat d’escenaris i serveis.